Efektívna treska po španielsky

Dušan Plichta

Jednoduchý pokrm vhodný ako obed, ľahkú večeru alebo jedlo po cvičení.

 

Efektívna treska po španielsky
Zdroj: Dušan Plichta
7. MÁJ 2020

Celkový čas prípravy: 20 minút

Porcie: 2

Suroviny:

  • 200 g bielej tresky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 zväzok petržlenu
  • 1 citrón
  • 1 ČL kurkumy alebo šafranu
  • 1 čerstvá čili paprička
  • olivový olej
  • morská soľ

Postup:

Na tenké plátky si pokrájame cesnak, posekáme čili a petržlen aj so stopkami.

Na panvici si zohrejeme olivový olej. Na miernom ohni pomaly osmažíme cesnak, čili a petržlen.

Pridáme väčšie kúsky tresky a štedro posolíme morskou soľou. Opekáme cca 3 minúty pri jemnom prehadzovaní.

Na záver dochutíme šťavou z citróna a čerstvým petržlenom.

Podávame s listovým šalátom a kúskom domáceho pečiva, ideálne zo špaldovej alebo kamutovej múky.

Výživové hodnoty/1 porcia: 1209 kJ/287 kcal, 8 g tukov, 32 g sacharidov, 21 g bielkovín, GL priemer 0

Tento zdravý a chutný recept nájdete v knihe ZDRAVÉ RÝCHLOVKY, spolu s ďalšími 60 overenými receptami, ktoré si pripravíte jednoducho a rýchlo do 30 minút.

Zdravé rýchlovky


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Efektívna treska po španielsky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 

Súvisiace články

Burza

Pre vloženie inzerátu musíte byť prihlásený!
Registrovať | Prihlásiť
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2920
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.